020 775 6200 info@maksumaatti.fi

Referenssit

Teemme aktiivisesti töitä asiakkaidemme menestyksen eteen. Olemme ylpeitä työmme tuloksista ja hienoista asiakascaseista. Alla muutamia:


Pesukaista / Autollesi Group Oy, Kouvola:

Pesukaistan maksuautomaatilla maksat pesun kätevästi, 24/7! 👏💦 Maksuautomaatilla voit maksaa kaikilla pankki- ja luottokorteilla.👉 https://www.pesukaista.fi/pesuohjeet/

Gepostet von Pesukaista am Donnerstag, 4. April 2019


KäyttöAuto / Pesu-Juha Oy, Jyväskylä:


”Voimme olla varmoja, että maksuautomaattiin liittyvät asiat ovat asianmukaisella tasolla. Saamme varmasti aina laadukasta apua erilaisiin tilanteisiin. NG Group Oy on erittäin innovatiivinen yritys, meillä on myös siitä syystä Suomen ensimmäinen puhuva maksuautomaatti. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä maksuautomaattia kaikille autopesula yrittäjille!”

toimitusjohtaja Juha Rantamäki, Pesu-Juha Oy, 0401807747.

Käy katsomassa Pesu-Juhan video!


Neste Raisio, Vesilaitoksentie, Kai Oksanen Ky

        __  


Ideal Auto Oü, Tallinna

NG Group Oy tähtää myös Suomen ulkopuolisille markkinoille. Ensimmäinen onnistunut projekti tehtiin Avis Budjet Group Estonia / Ideal OÜ:n kanssa. Tähän projektiin Kärcher toimitti autonpesukoneet. Toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tavoitteen muita parempi ja tehokaampi tapa tehdä kannattavaa autopesulaliiketoimintaa. Projektia kuljetettiin erittäin nopeassa aikataulussa ketterillä työskentely menetelmillä. Asiantuntijamme sertifioivat maksuliikenne osuuden yhdessä Verifonen kanssa. Projekti vietiin läpi onnistuneesti aikataulussa ja palvelu julkaistaan syksyllä 2018. ”Toteutus oli nopeaa ja mutkatonta”. Sven Neider, projektipäällikkö, Ideal Auto Oü.


Veljekset Keskinen, Tuuri


Neste Siippoo, Siippoo

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä maksuautomaatin ominaisuuksiin. NG Group on myös toteuttanut erityistoiveemme joka on ollut osaltaan rakentamassa jouhevampaa liiketoimintaa.”

Timo Kivistö


Neste Pattijoki, Pattijoki


Neste Mäntsälä, Lassen Matkatähti Oy


BT-Satamapalvelut, Turku


Sandis saaristokauppa ja -kahvila, Tammisaari


SL-Autopesu, Salo

SL-Mainosvideo


ST1 Turku:

Turkuun asennettiin syyskuussa 2018 ensimmäinen valkoisella värityksellä oleva maksuautomaatti.


ST1 Ylistaro 


Itä-Suomen PESUTIIMI Oy, Savonlinna sekä Varkaus


Autokeskus Oy / Airport, Vantaa:


”Meillä pestään paljon autoja päivässä ja tarvitsimme siihen luotettavan m
aksuautomaatin ja kumppanin. Onneksi löysimme NG Groupin ja heidän kehittämän maksuautomaatin. Maksuautomaatti ja palvelu on toiminut mallikaasti. Suosittelen!”

myymälävastaava Mika Turunen.


Varkauden Autopalvelu, Varkaus:


Maksuautomaatti on toiminut hienosti meidän Tammermaticin pesukoneen kanssa. Raportit ovat selkeitä ja helppolukuisia. Luotettavaa palvelua NG Groupilta. Tätä voin mielelläni suositella!”

toimitusjohtaja Tomi Koponen.